Blogg | Teknologi

Monil-klaven er designet og produsert her i Norge

Vi designer og produserer klavene våre her i Norge. Det gir oss kontroll over hele produksjonen, og sikrer den høye kvaliteten vi er så stolte av.

Leah Plotz
Markedsføringssjef/Head of Marketing

Monil-klavene er både utviklet og produsert her hjemme, i samarbeid med Hapro Electronics. Dette betyr at vi har full kontroll på hele prosessen – fra første skisse til ferdig produkt – og at vi kan sikre kvaliteten på hver eneste klave som sendes ut til bøndene våre. Vi liker å si at dette ikke bare er teknologi, men også norsk håndverk!

Ved å jobbe tett med lokale produsenter, får vi klavene ut til en pris som gjør det mulig for flere bønder å ta dem i bruk. Vi vet at hverdagen som bonde kan være krevende, med lange dager og stadig økende kostnader. Derfor er det ekstra viktig for oss at utendørsbeite skal være enkelt, rimelig og lønnsomt.

Monil-klavene er utviklet med tanke på nettopp det – å gjøre hverdagen litt lettere for alle som bruker dem. Vårt mål er at du skal kunne bruke mer tid på det som betyr mest: dyrene og gårdslivet. Når alt kommer til alt, er det verdien av hardt arbeid og kvalitet vi ønsker å ta vare på.

Meld deg på nyhetsbrevet

 

Ønsker du et uforpliktende tilbud? Registrer deg her:

 

Sist oppdatert 17.10.2024