Blogg | Kundehistorier

Nesland-familien forenkler en travel hverdag med Monils virtuelle gjerder

Med Monils virtuelle gjerder kan Nesland-familien la Telemarksfeet beite fritt i det tradisjonelle kulturlandskapet uten tidkrevende gjerdearbeid. Les hvordan teknologien forenkler deres travle hverdag og muliggjør en beitedrift som ivaretar både kulturarven og dyrenes naturlige omgivelser.

Frida Marie Pedersen
Historieforteller

Da Erlend Nesland og kona overtok familiegården i Fyresdal, Telemark, tidlig i 2022, var det med en klar visjon:

De ønsket å bringe nytt liv til gården og verne om dens unike historie.

Med den bevaringsverdige rasen Telemarksfe, som bærer både tradisjoner og kulturarv i blodet sitt, kunne de knytte gården tilbake til sine røtter. Valget av Telemarksfe ble både en hyllest til fortiden og et bærekraftig valg for fremtiden.

En travel hverdag med rom for gårdsdrømmen

Nesland-familien lever en hektisk hverdag. Erlend jobber fulltid som lærer, mens kona hans jobber i barnehage. Til tross for en krevende arbeidshverdag utenfor gården, var de fast bestemt på å sette i gang dyrehold.

De gamle kulturbeitene i skogen lå klare og ventet på å bli tatt i bruk, men hvordan kunne de finne tid til det omfattende gjerdearbeidet som tradisjonelt kreves?

Innovasjon møter tradisjon: Monils virtuelle gjerder

Svaret fant de i Monils virtuelle gjerder, en teknologi som lar dem sende kvigene trygt ut i skogen, fri til å utforske, uten at Nesland-familien trenger å bruke kvelder og helger på å sette opp og vedlikeholde fysiske gjerder.

"Det ga oss en ekstra trygghet å vite at Monil-teamet har erfaring med avansert teknologi," forteller Erlend.

Med denne tilliten kunne de satse på en løsning som både ivaretar dyrene og lar dem leve gårdslivet på sine egne premisser.

Meld deg på nyhetsbrevet

Fremtiden for Telemarksfeet og Nesland-familien

Med Monils virtuelle gjerder kan Nesland-familien balansere gårdsdriften med sine travle hverdager. Teknologien gir dem friheten til å ivareta Telemarksfeet i sitt naturlige miljø og beholde tid til familielivet.

Monil sine virtuelle gjerder gjør det mulig for dem å realisere drømmen om en levende gård, hvor tradisjon og teknologi går hånd i hånd – en enklere hverdag og en rikere fremtid.

 

Opplev fremtidens gjerder du også - bestill Monil i dag.

Kjøp her

 

Ønsker du et uforpliktende tilbud? Registrer deg her:

 

Sist oppdatert 18.10.2024